Kasterlee

Vlaams geld voor uitbreiding Kastelse tennisclub

De Kastelse tennisclub en de gemeente zijn al lange tijd in onderhandeling over de uitbreiding van de infrastructuur met een overdekte tennishal. Zo kan er ook in de winter gespeeld worden. Voor de jeugdtrainingen is dit belangrijk. De Kastelse tennisclub en de gemeente dienden een dossier in voor de ondersteuning van bovenlokale sportinfrastructuur voor de uitbreiding en renovatie van het sportcentrum Kempense Heuvelrug in Lichtaart. Vlaams minister van sport Muyters geeft hiervoor een subsidie van 220.432 euro uit. Omdat het om een aanzienlijke investering gaat, vraagt de tennisclub aan Kasterlee een borgstelling, naast andere vormen van financiering. Over deze borgstelling hebben alle partijen in de gemeenteraad een principieel akkoord bereikt.