Geel

Onbekenden stelen caravan N-VA Geel en beschadigen hem

Onbekenden hebben in de nacht van donderdag op vrijdag de gele caravan van N-VA Geel vanop een privéterrein weggehaald en nadien hardhandig tegen een straatbord aan de rand van de weg gedumpt.

De caravan doet al enkele maanden dienst als verzamelpunt van leden die op een positieve manier mensen aanmoedigen tijdens allerhande activiteiten, zoals bij het Geel Loopt criterium, of de Zonnerun, een motorrit voor personen met een handicap.

“N-VA Geel vindt het jammer dat sommigen het nodig vinden om andermans eigendom weg te nemen en te beschadigen, misschien enkel omdat ze het niet eens zijn met de ideeën van de eigenaars”, stelt de partij.

De schade wordt ondertussen geëvalueerd en er is melding gemaakt bij de politiediensten. “In ieder geval blijft N-VA Geel vanuit een positieve ingesteldheid ijveren voor een structurele grondige aanpak van problemen en blijven gaan voor vernieuwende ideeën op de lange en de korte termijn die in het belang zijn van alle Gelenaars.”