GeelLaakdalMeerhout

Proefopstelling enkelrichting deel Mosselgoren en Schurendel

Vanaf maandag 3 september wordt een deel van Mosselgoren en Schurendel voor 6 maanden enkelrichting. Het gaat om een proefopstelling dat de stad Geel in overleg plaatst met de politiezone Geel-Laakdal-Meerhout en Bouwmaterialen Pauwels. Er kwamen heel wat meldingen binnen over zwaar vervoer in Mosselgoren en Schurendel.

Vanaf 3 september geldt enkelrichting tussen Mosselgoren en Roerdompstraat in de richting van Roerdompstraat. De enkelrichting in Schurendel tussen Roerdompstraat en Schurendel geldt in de rijrichting van Schurendel.

Bouwbedrijf Pauwels stelde een transportroute op waarbij aan leveranciers wordt gevraagd om Roerdompstraat, Lichtaartseweg, Oude Brugweg, Haverbeemden en Mosselgoren te gebruiken als route. Deze route wordt ook bewegwijzerd met tijdelijke signalisatie. Ter hoogte van Haverbeemden worden chauffeurs verwittigd op de aanwezigheid van fietsers langs het kanaal.