Alberta speelt met 10 gelijk tegen Wechelderzande

In vierde provinciale E speelde Alberta 2-2 gelijk op het veld van Wechelderzande. Na 25 minuten stond Alberta nog maar met 10 man op het plein en werd het moeilijker voor de ploeg uit Winkelomheide. Wechelderzande prikte net voor de rust het eerste doelpunt van de wedstrijd. Na de rust drukte Alberta door op de helft van Wechelderzande. Gert Vranckx maakte gelijk. Later kwam Wechelderzande na een vrije trap opnieuw op voorsprong. En een minuut later maakte opnieuw Gert Vranckx de gelijkmaker voor Alberta.

KSAV St-Dimpna B verloor op eigen veld van Poederlee met 1-4. Het enige doelpunt van St-Dimpna viel in de 75ste minuut en werd gemaakt door Jens Van Horebeeck.

Tenslotte won Punt-Larum op het veld en tegen Ezaart Sport met 2-3.

In vierde provinciale D ging KFC Zammel winnen op het veld van Tongerlo met 1-3