GeelMol

Gewestweg richting Retie langer onderbroken

De gewestweg richting Retie (N118) is nog tot en met volgende week dinsdag afgesloten voor saneringswerken die nodig zijn bij de ontmanteling van het Desselse bedrijf FBFC. Tot dan is de baan afgesloten voor het verkeer, enkel fietsers kunnen wel passeren. Vanaf volgende week woensdag tot vermoedelijk 2 november kan het autoverkeer terug door maar slechts op één rijstrook. Om het verkeer te regelen staan er verkeerslichten opgesteld.

Auto-en vrachtverkeer kunnen deze omleidingen volgen:

Autoverkeer vanuit Geel rijdt best langs de Castelsebaan richting Mol Millegem, Achterbos om dan aan te sluiten op de N18 Mol-Dessel-Retie.

Vrachtverkeer (+3,5 ton) moet omrijden langs de Westelijke Ring (R14) in Geel, de verbindingsweg N19g en zo verder naar de autosnelweg E34.