Geel

Parket zoekt naar getuigen in moordzaak Sara Laeremans

Sara Laeremans, een jonge moeder van twee, werd op 22 oktober vorig jaar vermoord teruggevonden in haar appartement in Geel. Van de dader of daders ontbreekt nog steeds elk spoor. Sara’s familie en het parket gaan nu opnieuw op zoek naar getuigen. Dat deden ze via een oproep in het opsporingsprogramma Faroek op VTM gisteren. Uit de uitzending bleek dat de moordenaars die Sara Laeremans in oktober vorig jaar ombrachten in haar appartement in Geel nog geld hebben afgehaald met haar bankkaart in Herentals. De politie zoekt getuigen die iets verdachts gezien hebben bij de geldautomaat van Argenta op de Lierseweg. Haar portefeuille, gsm en laptop zijn de nacht van de moord ook verdwenen en haar handtas werd leeg aangetroffen in het appartement. De dag voor haar dood had Sara haar twee kinderen afgezet bij haar ex-man in Izegem en keerde ze met de trein terug naar Geel. Op bewakingsbeelden is Sara, met haar twee kleine honden, nog te zien aan de overweg van het station in Geel. Ook getuigen die haar die dag gezien hebben, kunnen zich melden bij de politie. Zij zoeken getuigen die Sara in Izegem op de trein zagen stappen. Of mensen die misschien zagen dat Sara werd lastiggevallen op de trein.