Geel

Vleugel van vogel afgebonden met elastiekjes

Dinsdagmiddag merkte één van de vrijwilligers van Wild Life Taxi Midden Kempen een kauw met afhangende vleugel op in het centrum van Geel. Op de facebookpagina van Wild Life Taxi Midden Kempen schreven de vrijwilligers : Hier worden we niet vrolijk van. Nadat de vogel werd gevangen bleek de vleugel afgebonden te zijn met elastiekjes. De elastiekjes werden meteen verwijderd en de vogel werd overgebracht naar VOC Neteland voor verzorging. Op de facebookpagina van Wild Life Taxi Team Midden Kempen wordt met afschuw gereageerd op de mishandeling van de vogel. Het Wild Life Taxi Team zijn vrijwilligers die zich dagelijks inzetten om noodlijdende dieren over te brengen naar een erkend opvangcentrum en bovendien is het een afdeling van vogelbescherming Vlaanderen.

Hier worden we allesbehalve gelukkig van !!! Vanmiddag merkte één van onze vrijwilligers een kauw met afhangende vleugel…

Geplaatst door Wildlife Taxi Team Midden-kempen op Dinsdag 25 september 2018