Geel

Inhaalwedstrijd Logis Auderghem C – Geelse TTC A eindigt onbeslist

Geelse Tafeltennisclub A slaagde er in een gelijkspel af te dwingen in en tegen Logis Auderghem. Deze club die o.a. Jean-Michel Saive onder de leden telt, heeft een sterke thuisreputatie. Dat het geen “makkie” zou worden bleek vanaf het begin. Enkel Kristof Leysens en Danny Gesquière konden hun matchen winnen vóór de pauze. Kristof Van Reusel en Yves Maes daarentegen bleken te sterk onder de indruk van én het enorm groot lokaal én de tegenstand die de Logis-spelers boden. Erger nog werd de toestand voor Geelse net na de rust. De huisploeg liep immers 6-4 uit vermits zowel Yves Maes als Kristof Van Reusel niet de gepaste tegenzet konden vinden. Daarenboven verloor Kristof Leysens voor het eerst dit seizoen een wedstrijd. Maar daar was de ervaring en de tafeltenniskunde van Danny Gesquière die zijn ploeg terug optrok naar puntengewin. Dat uitte zich in een hard bevochten zege van Yves Maes zodat de tussenstand op 8-6 werd gebracht. Woord en daad tenslotte aan Kristof Leysens en Danny Gesquière om een gelijke eindstand af te dwingen. En zij deden dit schitterend. Bravo Danny met de vier zeges en Kristof Leysens met de drie overwinningen. Yves Maes kon één keer scoren en wel op het goede moment. Kristof Van Reusel kon zich enkel goed verdedigen.
Geelse TTC A blijft dankzij dit gelijk spel voeling houden met de top van het klassement. Het belooft nog een spannende competitie te worden, zeker het volgen waard.