Geel

Krappe winst voor Geelse TTC A, ruime zege voor Geelse TTC B

Het was aanklampen geblazen in de aanvangspartijen voor de Geelse tafeltennissers bij Meerdal Leuven B. Danny Gesquière verloor immers zijn 1ste partij met 14-12 in de vijfde en beslissende set. Ook zijn maats Kristof Van Reusel en Yves Maes konden niet winnen. Kristof Leysens hield echter zijn ploeg recht. Hij won zijn beide partijen vóór de rust en door winst van Danny Gesquière in zijn 2de match werd de ruststand op 5-3 in het voordeel van Leuven gebracht. De pauze had blijkbaar goed gedaan bij de Gelenaars. De koppen werden immers bij mekaar gestoken en het hielp. Kristof Van Reusel en Yves Maes wonnen en de stand kwam in evenwicht. De start naar eindwinst was ingezet. Kristof Leysens en Danny Gesquière wonnen eveneens hun 3de partij en Geelse TTC stond twee punten voor. Yves Maes vocht keihard naar een 2de zege. Tenslotte zette sterkhouder Kristof Leysens met een 4de overwinning de eindstand op 7 – 9. Belangrijke zege en Geelse TTC A houdt hierdoor contact met de leiders.

Een zege zonder pardon tegen Tecemo B voor Geelse TTC B, het werd 2-14. Koen Bertels en Stefan Horemans slaagden erin om al hun partijen winnend af te sluiten. Theo Van de Ven en Robbe Struyfs wonnen beiden drie keer. De kopplaats in 1ste provinciaal staat mooi bij Geelse TTC B.