Geel

N13 : Punt – Velveken afgesloten tot eind december voor structureel onderhoud

De werken aan de Herentalseweg-Geelseweg naderen stilaan het einde. Nog tot en met 15 oktober legt de aannemer de riolering en het fietspad tussen Velveken en Antwerpseweg verder aan. Daarna start de laatste fase en dan wordt de Herentalseweg volledig onderbroken voor alle verkeer. Tijdens deze laatste fase gebeurt het structureel onderhoud van de weg. De weg wordt helemaal uitgebroken en tot op de fundamenten vernieuwd en is volledig afgesloten tot midden december. Ook alle kruispunten tussen Velveken en Antwerpseweg zijn gesloten. Het kruispunt met Velveken zelf blijft open. Bij slecht weer of technische tegenslagen kunnen de werken vertraging oplopen. Al het doorgaand verkeer richting Geel of Herentals moet de voorziene omleiding volgen via de E313.