Geel

Open VLD Geel verdubbelt zitjes in gemeenteraad

“Dankzij de inzet van een fantastisch team en de steun van onze kiezers hebben we met Open Vld Geel een mooi resultaat neergezet. Bedankt aan al onze kiezers voor het vertrouwen. Dat doet deugd.” Stelt een tevreden voorzitter Myriam Smets.

De lijst van Open Vld Geel behaalde 2.206 stemmen, goed voor 2 zetels in de gemeenteraad. De verkozenen voor Open Vld Geel zijn Lieselotte Thys en Gareth Van der Velde. Opvallend is ook het mooie resultaat van de vele jonge kandidaten op de lijst. De basis voor een liberale toekomst in Geel lijkt gezet.

De jonge lijsttrekker Lieselotte Thys behaalde maar liefst 926 voorkeursstemmen: “Uiteraard ben ik enorm fier op dit resultaat, maar dit had ik nooit kunnen bekomen zonder de steun van een fantastisch team, enorm veel vrijwilligers en uiteraard de vele Gelenaars die op mij gestemd hebben. Dit smaakt naar zo veel meer!”

Gareth Van der Velde toont zich strijdvaardig: “Liberalisme betekent vrijheid en strijden voor gelijke rechten. Ik ben blij dat zoveel Gelenaars dit gedachtengoed delen. Er is hoop voor de toekomst!”