GeelLaakdalMeerhout

Sluitingsdagen Allerheiligen lokale overheidsdiensten

Op donderdag 1 en vrijdag 2 november zijn de meeste stadsdiensten en het Sociaal Huis gesloten. De bibliotheek, cultuurcentrum de Werft, het Gasthuismuseum en dienst toerisme en stadsanimatie zijn alleen op donderdag gesloten.

Het zwembad is maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag open vanaf 12 uur. Op donderdag kun je zwemmen van 10 uur tot 17 uur en kun je ’s morgens en ’s middags baantjes trekken. Vanaf 14 uur kun je elke dag je kunsten tonen op de springplanken. Op zaterdag en zondag gelden de gewone openingsuren.

Ook de wijkkantoren in Laakdal en Meerhout van de politiezone Geel-Laakdal-Meerhout zijn gesloten op 1 en 2 november. Je kan wel een afspraak maken, online of telefonisch op het nummer 014 56 47 00, in het hoofdkantoor in Geel, Stelenseweg 92, tussen 8u00 en 12u00 en tussen 13u00 en 20u00. Telefonisch is het hoofdkantoor 24 uur op 24 bereikbaar op 014 56 47 00. Voor dringende hulp, bel 101. Ook de deuren van de administratieve diensten van de lokale politie blijven deze twee dagen gesloten.