Theatervoorstelling praatcafé dementie: ‘U bent mijn moeder’

Praatcafé dementie bestaat vijf jaar en viert dit met de theatervoorstelling ‘U bent mijn moeder’ op vrijdag 5 oktober. ‘U bent mijn moeder’ is een herkenbare, aangrijpende voorstelling met een vleugje humor over weten en vergeten, over vasthouden en loslaten, over dementie en ermee omgaan.

Het theaterstuk wordt gebracht door twee acteurs. Moeder en zoon. Ze scheppen een beeld van hoe het is om met dementie om te gaan. Vandaag of morgen komen we allemaal van ver of dichtbij in aanraking met dementie. ‘U bent mijn moeder’ vindt plaats in de Forumzaal van het OPZ. Om 19 uur gaan de deuren open, de voorstelling begint om 19u30. Tickets voor de voorstelling koop je bij dienstencentrum Luysterbos voor 3 euro per persoon of 1,50 euro als je een vrijetijdspas hebt.