Twee ongevallen op een paar uur tijd in Veerle

Een auto ging zaterdagnamiddag over de kop in het centrum van Veerle. De auto botste tegen een geparkeerde wagen, ging daarna over de kop en kwam uiteindelijk op zijn zij terecht. De hulpdiensten kwamen ter plaatse om de bestuurder uit het wrak te halen. De gepensioneerde man werd naar het ziekenhuis overgebracht. De reden waarom de man tegen de geparkeerde auto reed is niet duidelijk.

Nog in Veerle belandde zaterdagochtend een auto in de gracht in de straat Vossenberg. De bestuurster had plots moeten uitwijken voor een kat die de weg opliep. De brandweer kwam ter plaatse om het dak van de auto te knippen en de automobiliste uit haar positie te bevrijden. Het slachtoffer had rugklachten. Buurtbewoners hielpen om de auto uit de gracht te takelen.