Geel

De Geelse bib wordt 40

De Geelse bibliotheek bestaat op zaterdag 1 december exact 40 jaar. De bib organiseert om dit te vieren van 9u00 tot 16u00 een feestelijke opendeurdag met allerlei activiteiten voor jong en oud. Naast de gewone dienstverlening kun je proeven, dansen, zingen en vooral samen feesten met alle bibmedewerkers. Bezoek de mooie expo nadat je eerst genoten hebt van het leeskasteel en de show met de Charel, of spring op het podium waar jeugdhuis Vonk samen met Plateau een open mic organiseert voor iedereen met poëtische of muzikale verlangens. Smeer je stembanden en zing mee met het Aards zangkoor. Een vraagje over boeken? De boekendokters staan tussen 11u30 en 14u30 paraat met persoonlijke leestips voor jong en oud. Elke bezoeker wordt verwend met een lekker stukje taart.