Geel

Dessel wint derby van ASV Geel

Dessel Sport won de derby tegen ASV Geel met 3-0. Het is al de vijfde nederlaag op rij voor Geel, dat maar niet uit de gevarenzone raakt. Tijdens het eerste half uur zorgde enkel ASV Geel voor gevaar. Suarez verscheen alleen voor de Desselse doelman na een flater in de defensie, maar kon geen goal maken. Nuyts miste nog een kans maar schoot naast het doel. Net voor rust kwam Dessel 1-0 voor. Na de rust zorgde ASV voor een paar acties, maar scoren blijft een probleem voor de Gelenaars. Bij Dessel kon Jutten voor de 2-0 zorgen in de 72ste minuut en een Geelse kopbaldoelpunt van Vanderheiden werd in de 78ste minuut afgekeurd. 8 minuten voor tijd bezorgde Vansimpsen de 3-0 zege voor Dessel Sport.