GeelMol

Dialoogmarkten regionale ontsluiting Geel-Mol

Bijna 2200 mensen dachten afgelopen zomer online mee na over hoe we ons in de toekomst vlot en veilig kunnen verplaatsen in de regio Geel, Mol, Dessel en Retie. Afgelopen zomer peilde de provincie Antwerpen naar de verschillende verkeerssituaties die weggebruikers in de regio Dessel-Geel-Mol en Retie ondervinden. Door die grote respons is het nog veel duidelijker geworden hoe mensen zich in de regio verplaatsen en welke problemen ze daarbij ervaren. De voorkeuren over mogelijke tracés om de N18 met de N118 te verbinden zijn nu niet alleen duidelijker maar ook onderbouwd met argumenten. De antwoorden van de online bevraging en de nodige kaarten liggen open op tafel. Je kunt alles in ongeveer een half uurtje bekijken. Wie dat wil, kan zijn mening kwijt of kan met zijn vragen terecht bij het projectteam van de provincie Antwerpen. Iedereen kan actief meedenken en zijn of haar ideeën letterlijk op de kaart zetten. Dit kan op dinsdag 20 november in de polyzaal van CC De Werft of op donderdag 22 november in de raadzaal van het gemeentehuis in Mol vanaf 18u00 tot 21u00.