Geel

Geelse TTC doet het goed in tweede nationale en eerste provinciale van tafeltennis

In tweede nationale van het tafeltennis was Geelse TTC A te sterk voor Dour. Het werd 14-2. Toch waren de wedstrijden mooi om te volgen. De Waalse tafeltennissers boden immers sterk weerwerk. Drie thuisspelers speelden out-standing en wonnen al hun partijen : Kristof Leysens, Danny Gesquière en Tom Aerenhouts. Hans Nys vervolledigde de ploeg en deed dit op “zijn” manier : de tegenstander technisch en tactisch vermurwen. Twee keer lukte dit en als C-speler klopte hij twee B-geklasseerde tafeltennissers.

In eerste provinciale won Geelse TTC B met 12-4 van Tecemo. Temeco is co-leider in het klassement en dat betekent dat de kans op promotie naar de landelijke reeksen een grote mogelijkheid wordt. Voor deze sterke prestatie zorgden Kristof Van Reusel met vier zeges, Koen Bertels en Theo Van de Ven met drie en Stefan Horemans met twee.