GeelLaakdalMeerhout

Inbrekers stelen 20 tal laptops bij Chameleon computers

Inbrekers vernielden de glazen deur met een hamer van computerwinkel Chameleon aan de Antwerpseweg in Geel. Ze stalen in drie minuten 22 laptops. De waarde wordt geschat op zo’n 20.000 euro. In de nacht van zondag op maandag kreeg de zaakvoerder rond 2u15 een melding dat er ingebroken was. Hij kwam ter plaatse en kon op de camerabeelden zien hoe vier mannen met bivakmuts te werk gingen. Twee van hen hadden een grote hamer bij en sloegen de glazen deur kapot. Drie mannen gingen naar binnen, terwijl de vierde buiten bleef en regelmatig naar zijn horloge keek om te zien hoe lang ze binnen waren.

Voor de derde maal werd er in de computerwinkel ingebroken. De laatste was drie jaar geleden. Chameleon Computers ging maandagochtend overigens wel al weer open zoals gewoonlijk. Wie tips heeft over de diefstal, kan de politiezone Geel-Laakdal-Meerhout contacteren op het nummer 014/56.47.00.

Sommige mensen snappen blijkbaar het concept van opendeurdagen niet helemaal. Het is de bedoeling dat wij de deur openen…

Geplaatst door Chameleon Computers op Maandag 26 november 2018