Geel

Koop tijdig je tickets voor de kerstmusical “A Christmas Carol”

Tijdens de jaarlijkse kerstmarkt op zaterdag 15 en zondag 16 december speelt in zaal De Waai de musical “A Christmas Carol”. Vrijwilligers brengen onder leiding van Rikkert van Dijck een klassiek kerstverhaal van Dickens in een nieuw en uitdagend jasje. Een voorstelling van de kerstmusical duurt telkens een klein uurtje. Tickets zijn te koop bij dienst toerisme en stadsanimatie op de Markt in Geel.

Volwassenen betalen 5 euro in voorverkoop en 7 euro aan de kassa. Kinderen jonger dan 14 jaar kunnen voor 2 euro een ticket open. Er wordt ook een korting toegekend aan houders van een vrijetijdspas. Snel erbij zijn is de boodschap want het aantal tickets is beperkt.

Op zaterdag 15 december wordt er vanaf 13u00 tot en met 21u00 elk uur een nieuwe voorstelling gespeeld. Op zondag 16 december is dat vanaf 13u00 tot en met 19u00.