Geel

ASV Geel boekt tweede zege op rij

ASV Geel pakte in eerste amateurklasse zijn tweede zege op rij na de winterstop op het veld van Rupel Boom. De Gelenaars wonnen met 1-3. Gobitaka trof al snel raak nadat een afgeweken schot voor zijn voeten terechtkwam. Hens mikte aan de overzijde naast, Laureys was wel succesvol met een harde schuiver van net buiten de zestien en Rupel Boom stond terug gelijk. Gobitaka ontsnapte een tweede keer aan de waakzaamheid van de Boomse defensie en ook nu was Deloose kansloos: 1-2. Rupel Boom begon met frisse moed aan de tweede helft en Bertrams haalde een vrijschop van Hens van onder de lat. Laureys zette zich op snelheid door, maar werd in extremis afgeblokt. Daarna nam Geel het commando over. Invaller Nakhid knalde over en Gobitaka liet zijn derde van de namiddag liggen. Een kwartier voor tijd kon Nakhid Rupel Boom dan toch het nekschot geven.