GeelLaakdalMeerhout

BIN-coördinator gezocht voor Zittaart

Meerhout is dringend op zoek naar een BIN-coördinator voor het gehucht Zittaart. Het Buurtinformatienetwerk is een samenwerkingsverband tussen de bewoners van een buurt, de politiezone en de gemeente. Met de BIN’s wordt informatie uitgewisseld tussen inwoners en politie over inbraken en inbraakpreventie. Wie interesse heeft om BIN-coördinator voor Zittaart te worden, kan vrijblijvend contact opnemen met Jos Delarbre van de politiezone Geel-Laakdal-Meerhout. Momenteel beschikt Meerhout over 4 BIN-coördinatoren en zij ondertekenden allen een nieuw charter in het bijzijn van burgemeester Nele Geudens. Die vier personen zijn Marc Cools voor BIN-Berg, Stijn Adams voor BIN-Gestel, Nicolas Mesmaekers voor BIN-Meerhout Centrum en Paula Van Hal voor BIN-Lil. De burgemeester is blij dat men in Meerhout een goede werking heeft die de sociale controle en het veiligheidsgevoel verhoogt.