Geel

Geelse TTC A wint van Logis Auderghem C

Geelse TTC wint met 11-5 van Logis Auderghem C. Van bij de aanvang toonde de A-ploeg van Geelse tafeltennisclub duidelijk aan wat de bedoelingen waren : een aangename partij tafeltennis voor het publiek verzorgen en een duidelijke zege. De eindcijfers hadden een nog meer uitgesproken winst kunnen tonen, maar Alfredo Garcia miste de frisheid door ziekte om twee vijfsetters winnend af te sluiten. Alfredo bleef hierdoor steken op één zege. Kristof Leysens demonstreerde nogmaals zijn kunnen, won zijn vier partijen en verloor slechts één set. Ook Danny Gesquière bekoorde het publiek en won overtuigend drie keer. Yves Maes was eveneens drie keer de beste, twee maal weliswaar in een bel. Door kalm te blijven en zeer geconcentreerd bleef hij zijn tegenstanders de baas in de beslissende vijfde set. En ondertussen staat Geelse TTC A mee vooraan in 2de nationaal.