GeelLaakdalMeerhout

Politie zoekt getuigen van fietsdiefstal aan Hema Nieuwstraat

De politiezone Geel-Laakdal-Meerhout zoekt naar informatie over een fietsdiefstal. Op zaterdag 10 november 2018, omstreeks 16u13 werd een elektrische damesfiets gestolen aan HEMA in de Nieuwstraat in Geel. De verdachte van de diefstal is te zien op camerabeelden.

Fietsdiefstal Hema Geel

Fietsdiefstal aan Hema Geel. Nuttige info? Op zaterdag 10 november 2018 omstreeks 16:13 uur werd een elektrische damesfiets gestolen aan HEMA, Nieuwstraat in #Geel. De verdachte staat op deze beelden. Herken jij deze persoon of heb je andere nuttige info over hem? Laat het ons weten op 014 56 47 00 of via opsporingen@pzglm.be. Graag delen! #opsporingsbericht

Geplaatst door Politiezone Geel – Laakdal – Meerhout op Vrijdag 18 januari 2019

 

Mocht je na het zien van de beelden de persoon herkennen of heb je andere nuttige informatie over hem? Verwittig dan de politie via 014/56.47.00 of via opsporingen@pzglm.be