Zet het jaar sportief in met een Winterwandeling

Op zondag 6 januari kan je gaan winterwandelen in Sint-Jozef-Olen. Je vertrekt om twee uur in de namiddag in de tuin van het sociaal huis aan de Lichtaartseweg. Via de Leemanslaan, met zijn statige herenhuizen, duik je even de natuur in om dan terug in de Olense Cité te belanden. Eén van de blikvangers van deze wandeling is zeker het kunstproject Glamuur, de artistieke beschildering van een deel van de gekende grijze ‘stichel’ van Umicore. En bij een wandeling door St.-Jozef-Olen mag uiteraard het prachtig natuurreservaat het Olens Broek niet ontbreken. De afstand van de wandeling bedraagt 8,2 km. Deelnemen kost 2 euro, voor kinderen tot 12 jaar is het gratis. Vooraf inschrijven is niet nodig. Deze wandeling is er eentje uit de reeks van de elf winterwandelingen van Kempens Karakter. Op de website kempenskarakter.be kan je het volledige programma bekijken.