GeelMol

Eerste Geelse hockeyclub opgericht

Vier Geelse ondernemers slaan de handen in elkaar voor de oprichting van veldhockeyclub Yellow Sticks. Dat lees je op de website made in kempen.be. De club start met haar werking op een terrein van de stad Geel aan Vogelzang. Voorzitter Wouter Geelen zegt dat Gelenaars die veldhockey willen spelen, nu nog moeten uitwijken naar Herentals of Mol. En zo is het idee ontstaan om zelf een club op te richten. Ondernemers krijgen een bijzondere plaats binnen de nieuwe club. Dat kan via traditionele sponsoring, maar ze willen elkaar ook ontmoeten in het kader van de Business Club Yellow Sticks. Daarbij denkt men ondermeer aan bedrijfsbezoeken en presentaties. Op woensdag 13 februari, de vooravond van Valentijn, is iedereen welkom op het event ’to fall in love with hockey’. Een gratis initiatie vormt de aftrap van een eerste reeks van 15 lessen. Samen met de stad Geel organiseert de hockeyclub een sportkamp en in september hoopt men klaar te zijn voor het eerste volledige seizoen.