Geel

Kop-staartbotsing twee vrachtwagens E313 Geel-Oost

Twee vrachtwagens botsten op elkaar in de staart van een file op de E313 richting Antwerpen in de werfzone ter hoogte van Geel-Oost. Op de enige beschikbare rijstrook is een vrachtwagen ingereden op een andere vrachtwagen. De bestuurder van de laatste vrachtwagen zit gekneld in zijn cabine en raakte ernstig gewond bij de kop-staartaanrijding. Beide voertuigen staan ook nog schuin op de weg, maar hebben geen lading verloren op de rijbaan. De snelweg richting Antwerpen is volledig versperd. Door werkzaamheden aan de bruggen over de autosnelweg is de oprit Geel-Oost richting Antwerpen afgesloten. De takelwerken gaan nog even duren. Al het verkeer moet de snelweg verlaten via uitrit Ham en kan er terug op via Geel-West.

Liefst nog veel meer vrachtwagens over sporen. Weer ongeval met vrachtwagen. Dit keer in Geel-Oost. pic.twitter.com/kND0YUQhgp

— Glenn (@__Glennvdv) February 23, 2019