GeelLaakdalMeerhout

Dieven stelen gereedschap uit bestelwagen in Eindhout

Dieven gingen aan de haal met zo’n 7000 euro aan gereedschap, die ze uit een bestelwagen stalen in Eindhout. De feiten speelden zich af in de nacht van maandag op dinsdag. De bestelwagen stond op de oprit van een huis aan Meir in Eindhout. De schuifdeur werd geforceerd en de dieven namen alle elektrische toestellen mee. De schuifdeur van de bestelwagen werd zwaarbeschadigd. Op dezelfde oprit stond ook nog een bestelwagen van de werkgever van de bewoner en die werd ook geplunderd. Daar namen de dieven voor zo’n 3000 euro aan gereedschap mee. De eigenaar vraagt om uit te kijken naar gereedschap van meer bepaald het merk DeWalt, dat te koop wordt aangeboden op tweedehandssites. Ook getuigen mogen zich melden bij de politiezone Geel-Laakdal-Meerhout. Dat kan op het nummer 014/56.47.00