Kasterlee

Inbrekers aan de slag op 3 plaatsen in Kasterlee

Dieven sloegen in de nacht van donderdag op vrijdag toe op drie plaatsen in Kasterlee. Twee keer maakten ze buit, waaronder een auto. In de Hof ter Heidedreef in Kasterlee werd tussen donderdag 23u00 en vrijdag 6u00 ingebroken in een woning. De daders forceerden het slot van een zijdeur. Ze stalen geld. In de loop van de nacht werd ook ingebroken in een woning in de Stenenstraat. Het is niet duidelijk hoe de daders er binnen geraakten. Ze vonden de sleutels van een auto en reden weg met de wagen. Ook een bankkaart en een identiteitskaart werd uit de woning gestolen. Ook bewoners uit de Heidestraat in Kasterlee ontdekten vrijdagochtend dat er was ingebroken. De daders doorzochten de woning, maar op het eerste gezicht maakten ze geen buit.