Geel

Fietsen langs de Geelse Korte Keten zondag 5 mei – Bezoek eens Raf Patat

Zeven landbouwbedrijven in Geel slaan de handen in elkaar in het kader van de Week van de Korte Keten. Een fietstocht van ongeveer 25 km voert jou samen met je vrienden of je gezin door de groene omgeving van Geel langs 5 locaties. Starten kan tussen 10u00 en 14u00.

Op de startlocatie krijg je een plannetje van de fietsroute en een stempelkaart. Hou deze stempelkaart goed bij. Ze is de sleutel tot iets lekkers op elke locatie! Daarnaast geeft ze je ook een kans om – door het oplossen van de schiftingsvraag – een mooie en vooral lekkere mand vol streekproducten te winnen! De route is afgepijld en loopt over de openbare weg. Respecteer de wegcode en vermijd ongelukken!

Bij de hoevewinkel van Raf Patat kan je een unieke blik werpen achter de schermen. Voor de jonge bezoekertjes is er een leuke doe-activiteit. Om een goede start te nemen is er een frietkraam. Na de fietstocht kan je bekomen op het terras.

Imker Maarten Peeters is ook te gast bij Raf Patat. Hij laat je de wondere wereld ontdekken van de bijen en hun gezonde honing.

Hoevewinkel Raf Patat Hondstraat 5 in Geel