Geel

Geelse TTC speelt eindronde in tweede nationale

De Geelse tafeltennisclub speelt de eindronde in tweede nationale. De Gelenaars klopten Braine L’alleud C met 4-12. Kristof Leysens bevestigde nogmaals zijn enorm sterk seizoen en won al zijn wedstrijden zuiver in drie sets. Ook Danny Gesquière toonde zich op zijn best en was niet te kloppen. Yves Maes moest slechts één nederlaag toestaan. Alfredo Garcia schreef eveneens één B2 op zijn prestatiekaart. De eindronde in tweede nationale wordt in de tafeltennistempel in het Geelse Bel gespeeld.

Ook de tweede herenploeg van de Geelse tafeltennisclub promoveert naar de landelijke reeksen. Ze wonnen in Gierle met 7-9. De titel in eerste provinciale is binnen. Tegen Gierle was Koen Bertels heer en meester en won zijn vier wedstrijden. Kristof Van Reusel was drie maal de beste. Theo Van de Ven en Hans Huysmans zorgden elk voor één zege.