GeelMol

Keuken Italiaans restaurant Da Corrado verwoest door brand

Bij pizzeria Da Corrado op de hoek van de Lebonstraat en Stationsstraat in Geel woedde een brand en de keuken van de zaak brandde volledig uit. De rest van de zaak liep rookschade op. Er vielen geen gewonden. Het vuur brak uit kort na middernacht op een koertje aan de achterkant van de zaak. De zaakvoerder en zijn gezin die boven het restaurant woonden, konden zich op tijd in veiligheid brengen net als een alleenstaande vrouw van een studio ernaast. De twee woningen liepen rookschade op en zijn tijdelijk niet bewoonbaar. Het gezin van de pizzeria kan tijdelijk terecht bij familie in Mol. De zaak blijft ook voorlopig gesloten. Een branddeskundige van het parket komt donderdag ter plaatse om de juiste oorzaak te achterhalen.