Geel

Babytheek zoekt babyspulletjes en vrijwilligers

Ben je op zoek naar babymateriaal, heb je slechts voor een korte tijd babyspulletjes nodig of heb je een beperkt budget? Dan kan je vanaf september in de Babytheek terecht in het Huis van het Kind in Geel. De babytheek is een uitleendienst voor allerlei materialen die te maken hebben met pasgeborenen en die ouders voor korte tijd nodig hebben. Het Huis van het Kind zoekt naar mensen, organisaties en bedrijven die babyspullen, nieuw of tweedehands, doneren. Zoals een wippertje, matrasbeschermer, maxi cosi en speelboog. De babytheek zoekt geen kledij. Heb je spullen om te doneren neem dan per mail contact op via info@huisvanhetkindglm.be of telefonisch op 014/56.73.44. Ook is de Babytheel op zoek naar gedreven vrijwilligers die de opstart van de Babytheek ondersteunen.