Immo VL is vastgoedmakelaar van het jaar

Gelenaar Wim Verboven van Immo VL is vastgoedondernemer van het jaar. Hij kreeg deze prestigieuze Real Estate Award van de Confederatie Immobiliënberoepen Vlaanderen, kortweg CIB Vlaanderen.

De beroepsfederatie telt meer dan 2500 leden. Met deze prijs stimuleert en inspireert de beroepsorganisatie het ondernemerschap in de vastgoedsector. CIB Vlaanderen ging op zoek naar sterke ondernemersverhalen en een onafhankelijke jury boog zich over de ingediende dossiers en duidde drie finalisten aan.

Donderdag stemden tijdens een gala avond in Tour & Taxis in Brussel het publiek, zo’n 500 vastgoedmakelaars, wie uiteindelijk met de prijs ging lopen. De prijs die CIB Vlaanderen elk jaar toekent aan een politicus of organisatie die zich inzet voor de sector, ging naar Vlaams minister van Wonen Liesbeth Homans (N-VA) vanwege haar inzet voor de verwezenlijking van het Vlaams Woninghuurdecreet.