Geel

Nieuwe groene speelweide voor basisschool De Toverboom in Bel

De leerlingen van basisschool De Toverboom in Bel krijgen voortaan een volledige nieuwe groene buitenspeelplaats met ruimte voor ontspanning, sport en natuureducatie. Stad Geel, Regionaal Landschap Kleine en Grote Nete en basisschool De Toverboom sloegen de handen in mekaar om middelen te voorzien voor de metamorfose van recent aangekochte gronden. Bovendien kan iedereen na de schooluren uit de buurt erin vertoeven. De groene buitenspeelplaats ziet er alvast veelbelovend uit. De inrichting is helemaal afgestemd op de verschillende functies. Spelen en ontspannen kan vanaf nu tussen de dorpsschool en het groene landschap van Bel. Er zijn verschillende zones waaronder een heuvelzone met spelelementen en een amfitheater als buitenklas.