MeerhoutMol

Aannemer laat kruispunt Meerhoutsebaan – Straal afsluiten

Op de verbindingsas Olmsebaan in Meerhout en Meerhoutsebaan in Olmen voert een aannemer rioleringswerkzaamheden uit, waarbij op het grondgebied van Balen ook de aanleg van nieuwe fietspaden en de rijweg hoort. De operatie zit netjes op schema, maar de aannemer liet al aan de gemeentebesturen weten dat zijn arbeiders erg veel hinder ondervinden van verkeer dat met onaangepaste snelheid door de werfzone komt gereden. Daarom wordt de werfzone aan het kruispunt van de Meerhoutsebaan met Straal in Balen volledig afgesloten voor doorgaand verkeer. Dat moet een omleiding volgen via de Burgemeester Adriaensenlaan, Borgerhout, Schoolstraat, Beerstraat richting Molsebaan, en omgekeerd. Het luik op de Olmsebaan in Meerhout is zo goed als klaar.