Geel

Affiche is compleet voor Reggae Geel

De laatste namen zijn ingevuld op de affiche van Reggae Geel. Het festival vindt dit jaar plaats op vrijdag 2 en zaterdag 3 augustus. Op vrijdag komen de legendarische Rockers naar het festival. Dit jaar is het de 40ste verjaardag van de gelijknamige film over deze groep Jamaicaanse artiesten. Daarom spelen Big Youth Leroy, Horsemouth Wallace, Kiddus I, Bernard Collins, KushArt Group en Lloyd Parks met zijn We The Peopel Band voor de eerste keer ooit de soundtrack live. Op zaterdag zet Burna Boy de mainstage op zijn kop. Ook Queen of Reggae Marcia Griffiths, de befaamde Half Pint, Randy Valentine en de King of Dancehall Beenie Man zijn die dag niet te missen acts op de mainstage. Buju Banto is de hoofdact van zaterdagavond. Reggae Geel vindt dit jaar plaats op vrijdag 2 en zaterdag 3 augustus.