MolOlen

Olens schlagerfestival ‘Daar bij die Molen’ wijkt uit naar andere locatie

Het Olense schlagerfeest ‘Daar bij die molen’ wijkt dit jaar uit naar domein Teunenberg. De eerste vrijdag van juli maak je kennis met een line-up die rijkelijk gevuld is met Vlaamse artiesten. Gelenaar en The Voice senior winnaar John Leo bijt de spits af en brengt de sfeer op gang. De partyband ‘Swoop’, onder leiding van Filip D’Haeze, zet het feestje verder. Ool Laura Lynn en Bart Kaëll brengen de nodige ambiance met zich mee. Ronny Lee sluit traditioneel het schlagerfeest af. Het schlagerfestival vindt dit jaar plaats op domein Teunenberg en de optredens starten om zeven ’s avonds. Tickets zijn online verkrijgbaar via keizerkarelolen.be, aan het onthaal van het gemeentehuis bij Vrije Tijd of de bibliotheek in Olen.