Geel

Supporter zaterdag op de Markt de Centrumharmonie naar Plezantse vereniging van Vlaanderen

Afgelopen maandag werd de Centrumharmonie uit Geel uitgeroepen tot ‘Plezantste vereniging’ van de provincie Antwerpen. Nu zaterdag komt de jury van het Nieuwsblad met Evy Gruyaerts als voorzitter langs om de Centrumharmonie te keuren. Dit gebeurt ook in de andere Vlaamse provincies. Uit de 5 provinciale winnaars wordt uiteindelijk 1 grote winnaar aangeduid die met de Titel van Plezantste Vereniging van Vlaanderen gaat lopen.

De Centrumharmonie roept op om massaal naar de Geelse Markt te komen. De jury arriveert rond 15u30. Zowel het instap-, jeugd- en harmonieorkest gaat aanwezig zijn. Het Zeuntcomité zorgt voor drank en voor de kinderen staat er een springkasteel klaar. De Centrumharmonie zegt dat dit genoeg redenen zijn om naar de Markt te komen om de jury in te pakken en zo de titel van Plezantste Vereniging van Vlaanderen mee te pikken.