Laakdal

Ben jij de geknipte uitbater voor ’t Fortun?

Laakdal zoekt een enthousiaste en gemotiveerde uitbater voor ontmoetingscentrum ’t Fortun aan de Smissestraat 3 in Laakdal. Dit modern complex ligt centraal in het centrum  van deelgemeente Vorst.De uitbating omvat een gezellige cafetaria, volledig uitgeruste feestzaal, meerdere polyvalente lokalen en een comfortabele conciërgewoning (appartement). Deze vele lokalen bieden heel wat mogelijkheden: feesten, eetdagen, vergaderruimten, organiseren van workshops/opleidingen,…

Ben jij de persoon die dit complex met een gezonde dosis ondernemingszin kan uitbouwen tot een gezellige ontmoetingsplek en trekpleister voor de inwoners en verenigingen van Laakdal? Aarzel dan niet en dien je kandidatuur in! De concessievoorwaarden (concessie openbare dienst) zijn verkrijgbaar op de dienst ‘interne zaken’ van de gemeente Laakdal of lees je hier.

Kandidaturen dienen uiterlijk 26 augustus 2019 via een aangetekend schrijven toe te komen bij College van burgemeester en schepenen Laakdal