Willy Sommers signeert nieuwe CD in Tony’s Muziekhuis

Op vrijdag 30 augustus komt Willy Sommers om 16u naar Tony’s Muziekhuis aan de Pas. Hij signeert er zijn nieuwe CD ‘Sommers of 69’. Hij begon destijds zijn carrière bij The Yeats, een coverband die in 1969 werd opgericht. Willy ging grasduinen in het coverrepertoire van The Yeats en dook met heel wat muzikale bagage uit 1969 en ideeën de studio in. Het resultaat werd een album vol nostalgische popmuziek.

Naast de reeds verschenen single "Eeuwige dromers" en de huidige single "Je brengt me van de wijs" staat er op het nieuwe album nog 10 parels onder productie van Hans Francken (o.a. Clouseau) en allemaal opgenomen in grote muzikale bezetting. Op "Zigzag" zingt Willy samen met Helmut Lotti. Ook wist hij de bekende componist/toetsenist André Brasseur te strikken voor een virtuoze begeleiding op Hammond tijdens "’t Seizoen van de liefde".