Laakdal

Actie "Laakdal stopt met roken" aan derde editie toe

In navolging van het succes van de eerste twee edities de afgelopen jaren wordt ‘Laakdal stopt met roken’ in september terug opgestart! “In het verleden slaagden maar liefst 80% van de deelnemers erin om onder begeleiding van een tabakologe hun sigaret aan de kant te leggen”, legt schepen van Gezondheid Jurgen Mensch uit. “Omdat deze aanpak zo succesvol is, willen wij nog meer rokers helpen om te stoppen. Elke sigaret die niet gerookt is, is immers gewonnen!”

Op dinsdag 10 september om 18u30 stelt tabakologe Kathleen Van Hove de verschillende mogelijkheden om te stoppen met roken voor. Er wordt geen specifieke methode opgedrongen. Voor iedereen wordt er een persoonlijke aanpak uitgestippeld op eigen tempo. Geïnteresseerden kunnen op dat moment intekenen voor de groepssessies of het traject in hun eentje volgen. De infoavond vindt plaats in de raadzaal van het gemeentehuis, Markt 19 in Laakdal.