GeelMol

Infomarkt fietsostrade traject Heistraat – Merelstraat

Eind september starten de werken voor de aanleg van het traject van de fietsostrade tussen de Heistraat in Geel tot aan Merelstraat in Mol. Op donderdag 19 september wordt er een infomarkt georganiseerd in zaal Loana aan Kievermont in Geel van vijf in de namiddag tot acht ’s avonds. De werken aan de fietsostrade Herentals-Balen (F105) zijn op Geels grondgebied in Larum gestart, van de grens met Olen tot de ring van Geel. Daar sluit de fietsostrade tijdelijk aan op Rauwelkoven. De uitvoering van de volledige 35 km fietsostrade, verloopt in verschillende deelprojecten verspreid over meerdere jaren. Sommige straten zoals Rauwelkoven, Groenstraat en Groenhuis krijgen tijdens deze werken ook nieuwe rioleringen, wegen en voetpaden. De plannen hiervan zijn in opmaak.