Geel

Dames NRG VC Geel winnen vlot van Tongeren

In thuishaven de Doelen was het de eerste wedstrijd van de dames dit seizoen in eerste divisie. Ook zij kregen een Limburgse tegenstander te verwerken Datovoc Tongeren. Zij wonnen hun voorbije 2 wedstrijden. Dit was voor de Geelse dames een serieuse test en dat doorstonden ze goed met een droge 3-0 (25-9/25-14/25-21) overwinning. De Geelse dames zijn hopelijk klaar om op zondag 13 oktober om 18u00 hun wedstrijd tegen Volley Noorderkempen uit liga B in de beker van Antwerpen aan te vatten.

De heren van NRG VC Geel trokken dit weekend naar Mavo Dilsen Stokkem. Omwille van werkomstandigheden van de spelverdeler werd beroep gedaan op Johan van de 2de ploeg. Tevens was de hoofdaanvaller omwille van familiale reden afwezig.

De 1ste set was het uiteraard aanpassen: 25-17. Vanaf set 2 vonden de Geelse jongens elkaar beter en kwam het scorebord in evenwicht: 21-25 Set 3 was kantje boordje maar diende de Kempenaars toch aan de thuisploeg te laten 25-23. In set 4 was het alles of niks om toch nog in de prijzen te vallen: 22-25 Een 5de set diende uit te maken over winst of verlies: 15-10  En eindstand: 3-2

Na de overwinning van vorig week tegen Genk en nu een punt op verplaatsing doen de heren het goed in tweede divisie.