Geel

Wie wordt nieuwe voorzitter van Open VLD Geel?

Zaterdagochtend konden de leden van Open VLD Geel hun stem uitbrengen voor een nieuwe voorzitter. Huidige voorzitter Myriam Smets leidt de partij al 4 jaar en wordt nu uitgedaagd door nieuwkomer Koen Maes. Hij wil zonder af te doen aan de positieve groei van de liberalen de afgelopen jaren in Geel met de ploeg een versnelling hoger en professioneler schakelen.

© Facebook

Maes stond bij de gemeenteraadsverkiezingen van vorig jaar als onafhankelijke bij Open VLD op de lijst en schafte daarna een partijkaart aan. Momenteel heeft Open VLD 2 gemeenteraadsleden in Geel. Zijn ambitie is om met Open VLD Geel uit te groeien naar een beleidspartij in de stad. Mocht hij verkozen geraken als voorzitter wil hij vooral een coachende rol opnemen. Want Koen leerde vooral als ondernemer dat je moet coachen en ieder zijn talenten volop moet laten ontwikkelen.