Geel

35 uren non-stop open Superjump for life

SuperJump toont dit jaar zijn warmste jumphart voor MPI Oosterlo. Sinds begin november loopt onze campagne voor de Warmste Week en wordt er per jumper een halve euro geparkeerd. Die vele kleintjes zullen uiteindelijk een mooi bedrag vormen voor ons gekozen goed doel, MPI Oosterlo. Een organisatie die zich dagelijks met hart en ziel inzet voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. Omdat Superjump de mensen van MPI Oosterlo al meermaals over de vloer kregen en er toch op die manier een mooie band ontstaat, was het een logische keuze om hen te kiezen als goed doel dit jaar.

Om de campagne met een knaller af te sluiten gaat Superjump bij de start van de kerstvakantie maar liefst 35u nonstop openhouden! Starten doet men op vrijdag 20 december om 10u00 en men gaat door tot zaterdag 21 december om 21u00. Om die 35u boeiend in te vullen wordt alles uit de kast gehaald met de klok rond DJ’s waaronder een aantal absolute toppers zoals Robert Abigail, Buscemi en Ephonk (Coely, Dutch Norris) aangevuld met lokale toppers.

Daarnaast worden een aantal zones in het park omgetuned tot blacklight zones waar je met fluo kledij een ubercool effect krijgt. Superjump pakt ook uit met een absolute primeur want het is het allereerste trampolinepark in België waar je kan overnachten. Plaatsen zijn beperkt en de actie is eenmalig. Dus jongeren die deze SleepOver willen meemaken, moeten er snel bijzijn, aldus Joachim Heuvinck van Superjump.

Na een spannende nacht voorziet men een breakfastjump om de dag goed te starten. Voor alle ontbijtspringers staat er een ontbijtbuffet, coole beats en een surprise. Bovendien zal Tiktok-ster Maud Van Der Vorst mee komen breakfastspringen. Ze vertelde aan de mensen van Superjump dat ze ook alle Sleepover-kids een nachtzoen komt geven. De ganse marathon kun je uitgebreid volgen zijn via de social media kanalen. Tickets voor deze 35 uren marathon zijn te boeken via www.superjump.be