GeelKasterlee

Gratis Weekblad ‘De Postiljon’ stopt

Het gratis weekblad De Postiljon houdt eind dit jaar op te bestaan. Na bijna 40 jaar valt volgende week het allerlaatste nummer van het huis-aan-huisblad in onder meer Kasterlee, Lille, Herentals en Geel Ten-Aard in de brievenbus.

Nadat drukkerij Baudoin op de Poederleesteenweg in Lichtaart begin september onder de vleugels kwam van drukkerij Grafilux Printing Turnhout, valt het doek over het bekende weekblad De Postiljon.

Enkele jaren na de fusie van Lichtaart, Tielen en Kasterlee in 1977 startte de Lichtaartse drukker Jos Baudoin De Postiljon op. Het was zijn bedoeling om nieuws te bundelen uit de verschillende deelgemeenten om de inwoners en de verenigingen meer te verbinden. Op 8 januari 1981 viel de eerste Postiljon in de brievenbussen in Kasterlee. Stichter Jos Baudoin overleed ruim 3 jaar geleden op 85-jarige leeftijd.