Kasterlee

Nieuwejaarkezoete, het varken heeft vier voeten!

Dinsdag 31 december is het weer zo ver. De nieuwjaarszangertjes gaan op pad in Kasterlee, Lichtaart en Tielen. Je kent ongetwijfeld enkele nieuwjaarsliedjes. Wie graag meer wil weten over deze leuke traditie kan surfen naar www.kasterlee.be. Je kan er de typisch Kastelse liedjes beluisteren en vindt er info over de geschiedenis van het nieuwjaar zingen.

Mogen de zangertjes ook bij jou Nieuwjaar komen wensen? Haal dan bij de dienst vrije tijd in het gemeentehuis van Kasterlee of de bibliotheek in Kasterlee een gratis poster op, hang hem aan je raam en heet zo de zangertjes op dinsdag 31 december welkom.

Alle nieuwe kleuters en lagere schoolkinderen kregen van het gemeentebestuur van Kasterlee een leuke nieuwjaarszak met toffe print. De zakken werden verdeeld via de Kastelse scholen.

Kinderen die wel in Kasterlee wonen maar hier niet naar school gaan krijgen natuurlijk ook een zak. Zij kunnen deze zelf ophalen bij de dienst vrije tijd in het gemeentehuis of in de Kastelse bibliotheken.

Kinderen die al langer in onze gemeente wonen of les volgen gingen vorig jaar al met de toffe nieuwjaarszak op pad. Zij kunnen deze dus dit jaar opnieuw gebruiken.