Geel

Crisis op de Leunen! ASV Geel zit in slechte financiële papieren

ASV Geel zit in de financiële problemen en is niet failliet. Dat blijkt uit de emotionele reactie van spelers en technische staff op hun facebookpagina. Eerder berichtte de regionale televisiezender RTV dat ASV Geel failliet was.

Op de facebookpagina van de Geelse club staat te lezen dat er financiële problemen zijn door een samenloop van omstandigheden. Met zoveel mogelijke trainers en spelers gaat men er alles aan doen om dit seizoen nog alles te geven.

“We zien wel waar we komen, maar opgeven doen we niet”, zo luidt het bij de club. “Al is het met spelers van de U19.” De spelers mogen de club verlaten als ze willen en zich kunnen sportief en financieel verbeteren. Maar als er geen alternatief voor de spelers gevonden wordt, dan gaat de club met zoveel mogelijk spelers van de huidige kern er alles aan doen om dit seizoen nog af te sluiten.

ASV Geel staat 12de in het klassement en strijd nog volop voor het behoud in tweede amateurklasse.