Geel

Getuigen gezocht na geval van agressie station Geel

De lokale politie Geel-Laakdal-Meerhout is op zoek naar twee jonge mannen die betrokken zijn bij feiten van agressie aan het station in Geel.

Op woensdag 15 januari omstreeks 13u00 werden twee scholieren slachtoffer van een poging tot diefstal, ter hoogte van de fietsenstalling. Wanneer de scholieren de daders achtervolgden, kreeg één van hen enkele rake vuistslagen en werd hardhandig op de grond gegooid. Hierbij werd waarschijnlijk gebruik gemaakt van een boksijzer. Het slachtoffer liep zware verwondingen in het aangezicht op en moest voor verzorging naar het ziekenhuis. De daders namen de vlucht en renden voorbij de krantenwinkel in de richting van de Stationsstraat. Camerabeelden uit de omgeving van het Stationsplein en/of de Stationsstraat leveren voorlopig nog geen bruikbare resultaten op.

Aangezien de feiten rond het middaguur in de stationsomgeving gebeurden, kunnen meerdere pendelaars of passanten dit gezien hebben. De verdachten zijn twee jongeren van buitenlandse origine en spreken met een Nederlands accent. Ze zijn ongeveer 15 jaar oud, maar eerder klein van gestalte. Eén van hen droeg een opvallende witte jas.

Kan jij informatie bezorgen over deze feiten? Neem dan contact op via het nummer 014 56 47 00 of opsporingen@pzglm.be. Alle tips worden discreet behandeld.